Jag får inga e-post-, SMS- eller push-meddelanden

Se instruktionerna nedan för att hantera dina e-post-, sms- och push-meddelanden från Uber. Du hittar steg för att uppdatera SMS- och push-meddelanden längst ner på sidan.

Du kan inte inaktivera transaktionsmeddelanden, inklusive resekvitton eller svar från supporten.

Problem med att ta emot SMS

Om du har problem med att ta emot SMS-meddelanden ska du se till att:

• Du är i ett område med god mobiltäckning.
  • Ditt telefonnummer är korrekt angivet i Uber-appen.
  • Du prenumererar på SMS-aviseringar från Uber. Om du vill prenumerera ska du följa stegen i Hantera aviseringsinställningar.

Fyll i formuläret nedan om du fortfarande har problem med att ta emot SMS-meddelanden eller prenumerera på Uber-aviseringar, så hör vi av oss för att hjälpa dig.

Vi ber dig att ge oss ytterligare information så att vi kan bekräfta din identitet. På så vis kan vi skydda ditt konto.

Uber kan lagra denna information och andra delar av denna interaktion i enlighet med vårt sekretessmeddelande och våra användarvillkor.

• 🇺🇸
    open
    +1
    Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från