Hur skapar jag ett Uber-konto?

Du behöver en giltig mejladress och ett telefonnummer för att skapa ett Uber-konto. Du behöver även skapa ett lösenord samt godkänna våra villkor och vår sekretesspolicy.

1. Ange för- och efternamn, telefonnummer och önskat språk.
  2. När du är klar med den här delen av registreringsprocessen skickar vi ett sms för att bekräfta ditt telefonnummer.
  3. Därefter anger du dina betalningsuppgifter. Genom att lägga till ett kreditkorts- eller bankkortsnummer sker debiteringen automatiskt efter varje resa.
  4. När du har angett dessa uppgifter skickar vi ett mejl för att bekräfta kontoregistreringen.