Så här använder du utgiftsanteckningar

Administratörer för Uber for Business-konton kan kräva utgiftskoder för resor som genomförs med företagsprofilen.

Om din administratör kräver utgiftskoder kommer du att ombes välja en utgiftskod i en lista eller ange en egen innan du beställer en resa.

Om du inte ombes ange en utgiftskod eller utgiftsanteckning men ändå vill göra det ska du gå till fliken Utgiftsinformation längst ner på skärmen när du har beställt en resa.

Obs: Utgiftsanteckningen måste fyllas i innan resan är slut. Du kan inte redigera utgiftsinformation när en resa har slutförts.

Utgiftskoder finns med i månadsutdraget och på dina resekvitton. Ditt företags administratörer har också tillgång till denna information från kontrollpanelen. Fråga din administratör om information om ditt företags policy för utgiftsanteckningar.