Vi finns här för att hjälpa till

Hur använder Uber kontakter?

Från och med maj 2018 kommer Uber-appen inte längre att ge stöd för anslutning av dina telefonkontakter till ditt konto. Denna valfria funktion har gjort det möjligt för Uber-appen att ge personliga rekommendationer åt dig (som att föreslå vänner du kan bjuda in). Kontakterna i din telefon kommer inte längre att synkas med Uber-servrarna och kontaktinformation som synkats tidigare kommer att tas bort.

Appen kommer att fortsätta be om åtkomst till dina kontakter om du använder funktioner som visar din adressbok i appen, till exempel: Betrodda kontakter, prisdelning, delning av beräknad ankomsttid och väninbjudningar. Uber kommer också fortsättningsvis att lagra information om specifika kontakter som du väljer när du använder dessa funktioner, såsom de vänner du delar priset med.