Hur skapar jag ett Uber-konto?

Du behöver en giltig mejladress och ett telefonnummer för att skapa ett Uber-konto. Du behöver även skapa ett lösenord samt godkänna våra villkor och vår sekretesspolicy.

Ange för- och efternamn, telefonnummer och önskat språk. När du är klar med den här delen av registreringsprocessen skickar vi ett SMS för att verifiera ditt telefonnummer.

Ange din betalningsinformation härnäst. Genom att lägga till ett kreditkorts- eller bankkortsnummer kan du låta dina resor automatiskt debiteras i efterhand. Observera att vi inte tar emot kontantkort.

När du har angett den här informationen skickar vi ett mejl i syfte att bekräfta kontoregistreringen. När du bekräftat kan du använda din app för att beställa en resa.