Ladda ned passagerarappen (iOS)

Du kan hämta och installera Uber-passagerarappen på iOS-enheter med iOS 8 och senare. Öppna App Store på din mobila enhet och följ anvisningarna nedan.

1. Tryck på ”Sök” i menyfältet längst ned och skriv sedan ”Uber” i sökfältet.
  2. Välj ”Uber” i sökresultaten.
  3. Bredvid Uber-ikonen trycker du på ”Hämta”. Du kan behöva ange ditt Apple-ID eller lösenord.
  4. När nedladdningen är klar ändras ”Hämta” till ”Öppna”. Tryck på ”Öppna” för att öppna appen.
  5. I Uber-appen trycker du på ”Logga in” om du har ett konto eller på ”Registrera” för att skapa ett.