Jag hade ett problem med priset för delad resa

Innan du beställer en Uberx Share-resa måste du bekräfta dina upphämtnings- och avlämningsplatser. Din app ger sedan ett förberäknat pris för resan. Bekräftelse av upphämtningen innebär att du godkänner detta pris.

Under en Uberx Share-resa har du möjlighet att lämna fordonet på en annan destination än den du bekräftade när du beställde upphämtningen. Observera att priset du debiteras då kan bli annorlunda än det pris du accepterade när du beställde resan.

Om du tycker att priset du fick betala för denna resa var felaktigt eller orättvist kan du meddela oss här. Vi granskar och gör justeringar om det behövs.