Jag glömde min telefon i ett fordon

Om du glömde telefonen i ett fordon och inte kan logga in på ditt konto ska du fylla i formuläret nedan och meddela oss. Vi är medvetna om hur frustrerande det här kan vara och kommer att göra allt vi kan för att hjälpa till.

Beställde du resan från ditt konto?

Observera följande när du fyller i formuläret nedan:

• Av säkerhetsskäl måste vi verifiera din identitet och ditt konto för att kunna hjälpa dig.
  • Genom att du ger oss tillstånd att dela ditt nummer intygar du att du är införstådd med att vi kommer att dela detta telefonnummer med din förare för den här resan och att föraren kan kontakta dig direkt på det här numret. Vi ansvarar inte för hur föraren använder det telefonnummer som du samtycker till att dela.
  • Det kan hända att en återlämningsavgift (beloppet varierar beroende på plats) dras från ditt konto när telefonen har överlämnats som ersättning till föraren för förlorad arbetstid.

Beställdes resan av någon annan?

Om du glömde telefonen i ett fordon under en resa som någon annan hade beställt måste beställaren rapportera det kvarglömda föremålet via sin egen Uber-app:

1. Tryck på ”Konto” och sedan på ”Resor”.
  2. Välj den resa där du tappade bort telefonen.
  3. Tryck på ”Hitta kvarglömt föremål” och sedan på ”Kontakta föraren om ett kvarglömt föremål”.
  4. Den person som beställde resan kan ange sitt telefonnummer för att ringa föraren och samordna återlämnandet av din telefon.
  5. Om denne inte kan kontakta föraren ska du gå tillbaka till sidan ”Hitta kvarglömt föremål” och välja ”Jag kunde inte nå min förare angående ett kvarglömt föremål”. Han eller hon kan fylla i formuläret nedan så hör vi av oss.

Vi hoppas verkligen att du snart får tillbaka ditt föremål, men varken Uber eller förarna ansvarar för föremål som lämnas kvar i fordon efter resor. Vi gör vad vi kan för att hjälpa dig, men vi kan inte garantera att föraren har ditt föremål eller kan leverera det till dig eftersom de är oberoende entreprenörer.

🇺🇸
open
+1
🇺🇸
open
+1
Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från