Jag har förlorat åtkomsten till mitt telefonnummer

Fyll i formuläret nedan om du inte kan logga in på ett befintligt konto eftersom du inte längre har tillgång till det telefonnummer eller den e-postadress som är kopplad till kontot, så hör vi av oss för att hjälpa dig.

Följande information krävs för att skydda ditt konto.

• 🇺🇸
    open
    +1
    Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från