Jag får inga kvitton eller mejl

Om du inte får några kampanjer, kvitton eller andra mejl från Uber kan de ha hamnat i skräpposten på ditt konto. Markera dem i så fall som ”Inte skräppost”. Då kan du vara säker på att framtida mejl från Uber hamnar i din vanliga inkorg.

Kolla också att din mejladress är rätt angiven. Gå till fliken Inställningar på appmenyn för att se efter.

Om du efter att ha gjort det här ändå inte får några mejl från oss anger du din mejladress här. Vi hjälper gärna till.
Logga in för att få hjälp