Jag behöver hjälp med att ta bort mitt Uber-konto

Innan du kontaktar vårt supportteam ska du testa att ta bort ditt konto via länken nedan.

Observera: Observera att om du har ett Uber Eats-konto med samma kontoinformation kommer det också att tas bort när din begäran har genomförts.

Som ett led i denna process kommer Uber att be dig verifiera din identitet med en tillfällig verifieringskod. Detta kan kräva att du har ett telefonnummer kopplat till ditt konto. Om du inte kan lägga till ett telefonnummer i dina kontoinställningar ska du kontakta oss via länken nedan.
Du kan inte ta bort ditt Uber-konto om du har en utestående betalning. Betala det utestående beloppet innan du tar bort ditt konto.

När du tar bort ditt Uber-konto inaktiveras det omedelbart. Efter 30 dagar kommer det att raderas permanent och eventuella oanvända krediter, kampanjer eller belöningar tas bort.

Uber kan spara viss information efter att kontot har raderats, i enlighet med vad lagen kräver eller tillåter.

Om du ändrar dig och vill behålla ditt konto ska du logga in på uber.com inom 30 dagar efter inaktiveringen för att återställa det.

Om du fortfarande behöver hjälp med att ta bort ditt konto väljer du lämplig kryssruta nedan.