Jag vill rapportera om ett problem angående servicedjur

Servicedjur måste få tillträde i enlighet med tillämpliga tillgänglighetslagar och Ubers policy för servicedjur.

Om du vill skicka in ett problem för någon annans räkning ska du se Skicka in en tredjepartsrapport.

Rapportera eventuella problem med ditt servicedjur här. Om möjligt, ange uppgifter som datum, tid, förarens namn, och om han eller hon visste att det var ett servicedjur, så att vårt team kan genomföra en så grundlig undersökning som möjligt av din incident.

Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från