Ladda ned passagerarappen

ANVISNINGAR FÖR NEDLADDNING TILL ANDROID

Du kan ladda ned och installera Uber-passagerarappen på Android-enheter med operativsystem 4.0.3 och senare. Gå till Google Play Store och följ anvisningarna nedan:

1. Tryck på Google Play-ikonen.
2. Tryck på sökfältet, skriv in Uber och tryck sedan på Sök.
3. Välj Uber-ikonen och tryck på INSTALLERA.
4. Tryck på ÖPPNA när appen har installerats.
5. I Uber-appen trycker du på LOGGA IN om du har ett konto eller på REGISTRERA för att skapa ett.
WINDOWS

Från och med juni 2018 är Uber-appen inte längre tillgänglig för Windows-enheter. Windows-användare kan istället beställa resor via m.uber.com.