Vanliga frågor om Uber Cash

Vad är Uber Cash?

Uber Cash är ett betalningsalternativ som kan användas för att betala för resor och Eats-beställningar.

Hur får jag Uber Cash?

Du kan köpa Uber Cash direkt i Uber-appen.

Ett Uber Cash-saldo kan också komma från andra källor, till exempel:

• Saldot på eventuella presentkort.
  • Krediter som ges av Uber-supporten.
  • Krediter från Uber-kampanjer.
  • Amex Premium-förmåner.

Hur använder jag Uber Cash?

1. Skapa en beställning i Uber Eats-appen.
  2. Välj ”Visa varukorgen” eller ”Till kassan”.
  3. Tryck på din aktuella betalningsmetod ovanför knappen ”Skapa beställning”.
  4. Välj ”Uber Cash” på skärmen ”Betalningsalternativ”.
  5. Återgå till beställningsskärmen och verifiera att Uber Cash är den valda betalningsmetoden.
  6. Granska din beställning och tryck på ”Beställ”.

Kostar beställningar mer när man betalar med Uber Cash?

Nej, det finns ingen skillnad i pris mellan beställningar som betalas med Uber Cash jämfört med andra betalningsmetoder.

Gäller Uber Cash för familjeprofiler?

Det gör det inte.

Är Uber Cash-köp återbetalningsbara?

Uber Cash-köp kan återbetalas om ditt återstående saldo är minst 5 $. Mer information finns i artikeln i hjälpcentret:

If you’re facing issues and need assistance with Uber Cash, please connect with us below and we’ll be happy to take a look.

For more information, please visit https://www.uber.com/us/en/ride/how-it-works/uber-cash/