Hjälp gällande att tjäna poäng med Marriott Bonvoy™ och Uber och att länka konton.

Kontolänkning

• Du måste ha den senaste versionen av Uber-appen för att länka ditt Marriott Bonvoy™-konto till Uber.
  • Endast ett Marriott Bonvoy™ -konto kan länkas per Uber-konto.

Visa poäng

För att se de poäng du tjänar måste du logga in på ditt Marriott Bonvoy™-konto. Det kan ta upp till fem arbetsdagar från din resa eller beställning innan du ser poängen.

Har du fortfarande problem? Meddela oss nedan.