Min förare var oförskämd eller oprofessionell

Förare som kör med Uber är införstådda med att de förväntas tillhandahålla en professionell service med hög standard, och här ingår ett respektfullt och artigt bemötande. Om det här skiljer sig från din upplevelse ska du ge oss mer information på den här sidan.

Du kan hjälpa oss att förbättra resornas säkerhet och kvalitet genom att ge din förare ett omdöme. Om du inte har gett din förare ett omdöme än ber vi dig att välja resan i avsnittet Resor i menyn i Uber-appen och sedan ge ett omdöme.

Om du anser att du felaktigt debiterats en avbokningsavgift ska du rapportera detta med hjälp av den här länken.

If your driver refused your destination, let us know what happened below.

If you believe you were incorrectly charged a cancellation fee, go back in your trip history and select the trip in question. Under the trip, select Review my cancellation fee and we’ll look into it.

Om din förare fällde diskriminerande kommentarer till dig ska du använda länken nedan för att rapportera det som ett säkerhetsproblem. Vi tar rapporter om diskriminering på största allvar.

Om föraren kört farligt ska du rapportera detta med hjälp av länken nedan:

Om förarens beteende fick dig att känna dig otrygg ska du rapportera detta med hjälp av länken nedan:

Om föraren har lämnat olämpliga kommentarer om ditt servicedjur ska du rapportera detta med hjälp av länken nedan:

Har du frågor om vår återbetalningspolicy? Gå till den här sidan för mer information.

Om ditt ärende inte gäller något av ovanstående och är relaterat till att din förare är oförskämd ska du ange datumet nedan så granskar vi ditt ärende.