Min länk för lösenordsåterställning fungerar inte

När du kontaktar oss för att återställa lösenordet till ditt Uber-konto bör du få ett mejl inom några minuter. Mejlet innehåller en länk som hjälper dig att återställa lösenordet.

För säkerhetens skull upphör denna länk att gälla efter 10 minuter. Öppna den omedelbart eller vänta tills du är redo att slutföra återställningen av ditt lösenord innan du begär en sådan återställning.

Om din länk för lösenordsåterställning inte fungerar, var god börja om på uber.com/forgot-password. Kontrollera att din mejladress är korrekt och öppna sedan länken i nästa mejl för lösenordsåterställning som du får.

Om du inte kan återställa lösenordet eller komma åt kontot, var god kontakta oss nedan.

Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från