Mitt telefonnummer eller min mejladress används redan

Om du inte kan registrera dig för ett nytt konto för att ditt nummer redan registrerats ska du fylla i formuläret nedan.

Det är möjligt att du redan registrerat ett tidigare Uber-konto. Vi rekommenderar att användare bara har ett konto för både resor och UberEATS.

Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från