Min upphämtnings- eller avlämningsplats var fel

På vissa typer av resebeställningar kan passagerare bli ombedda att gå en kort väg under upphämtnings- och/eller avlämningsprocessen. Detta inkluderar Express Pool och att välja att gå under vanliga Uber Pool- och UberX-resor.

Om du skriver till oss eftersom du anser att föraren valde en dålig rutt kan du gå tillbaka och välja Min förare valde en dålig rutt eller följa denna länk:

Hör av dig om du har blivit avlämnad eller hämtad på en annan plats än den du angav genom att välja datumet nedan. Vi granskar om din resa är kvalificerad för en justering.