My promo code did not work

VIKTIG UPPDATERING: Vissa kampanjer har tillfälligt inaktiverats för förstagångsanvändare. Om du försöker tillämpa en kampanj och inte har genomfört din första resa ännu kanske kampanjen inte gäller – se avsnittet Betalningar > Kampanjer i appen för att se till att kampanjen är giltig innan du genomför din nästa resa.

När du delar din inbjudningskod med en vän får du en inbjudningskredit när han eller hon gör sin första resa.

För att någon kampanjrabatt ska gälla för ett resepris måste du ange kampanjkoden före eller under resan.

Värdet hos en kampanjkod gäller bara för en resa. Eventuellt överblivet värde gäller inte för nästa resa.

Kampanjer kan ha utgångsdatum eller endast gälla i specifika områden eller städer. För att granska alla kampanjkoder som för närvarande gäller för ditt konto, välj ”Betalning” i appens meny och tryck på ”Kampanjer”. Detaljer och utgångsdatum för dina kampanjkoder visas där.

Uber lägger ett tillfälligt reserverat belopp till din betalningsmetod för det förberäknade priset som angavs vid resans början. Detta reserverade belopp innefattar för närvarande eventuella kampanjavdrag. Detta är inte en debitering, utan ett reserverat belopp som ska visas som väntande på ditt konto. Det slutliga beloppet på ditt kvitto kommer att vara det belopp som debiteras till din betalningsmetod.

Hör av dig om du inte kunde använda en kampanjkod för denna resa. Vi granskar och gör justeringar om det behövs.