Jag debiterades för en resa som jag inte gjort

Om du inte har beställt den här resan alls är det möjligt att någon du känner kan ha varit inloggad på ditt konto och beställt en resa utan att ha märkt det. Innan du kontaktar oss är det en bra idé att först dubbelkolla med vänner och familj som kan ha tillgång till ditt Uber-konto eller din betalningsmetod.

Om du beställde en resa men din förare inte dök upp kan det bero på att en annan passagerare av misstag gjorde resan.

För att förhindra ett liknande problem i framtiden kan du aktivera Verifiera din resa i appen och få en fyrsiffrig PIN-kod som hjälper din förare att bekräfta att du är i rätt bil. Mer information och anvisningar hittar du här.

Om du har följt rekommendationerna ovan men fortfarande känner att du har debiterats för en resa som någon annan kan ha gjort ska du tillhandahålla reseinformationen nedan så hjälper vi dig gärna:

OBS! Varje rapport granskas för att säkerställa att anspråken är giltiga.