Betala med Apple Pay

Om du konfigurerar Apple Pay på din iOS-enhet och lägger till ett kreditkort eller kontantsaldo kan du betala för resor med Apple Pay.

För att bekräfta att Apple Pay har lagts till på ditt Uber-konto:

1. Öppna Uber-appens meny och tryck på ”Plånboken”.
  2. Under ”Betalningsmetoder” ser du Apple Pay-logotypen.

Om du inte ser Apple Pay-logotypen ska du se till att du har aktiverat Apple Pay Cash eller lagt till ett giltigt kredit- eller betalkort i ditt Apple Pay-konto.

Så betalar du för en resa med Apple Pay:

1. Ange din destinationsadress i ”Vart vill du åka?”.
  2. Välj ditt fordonsalternativ och tryck sedan på den valda standardbetalningsmetoden.
  3. Välj den betalningsmetod du vill använda och tryck sedan på ”X”.
  4. Tryck på ”Bekräfta” och följ anvisningarna på skärmen för att beställa.