Betala med Venmo

Passagerare och kunder med Venmo installerat på sin enhet kan nu använda Venmo för att betala för sina Uber-resor och Uber Eats-beställningar. Om du inte redan har Venmo, registrera dig.

Så lägger du till Venmo som betalningsmetod i Uber-appen:

1. Välj ”Plånbok” i menyn i Uber-appen.
  2. Tryck på ”Lägg till betalningsmetod”.
  3. Tryck på ”Venmo”.
  4. Logga in på ditt Venmo-konto och tryck på ”Auktorisera”.

Så lägger du till Venmo som betalningsmetod i Uber Eats-appen:

1. Tryck på profilikonen nere till höger och välj ”Plånbok”.
  2. Tryck på ”Lägg till betalningsmetod”.
  3. Tryck på ”Venmo”.
  4. Logga in på ditt Venmo-konto och tryck på ”Auktorisera”.

OBS! Om du vill ta bort Venmo ska du följa anvisningarna ovan och sedan trycka på ”Ta bort”.

Venmo är bara tillgängligt för Uber och Uber Eats i USA. Om du är i USA och inte ser möjligheten att lägga till Venmo som betalningsmetod, se till att du använder den senaste versionen av Uber-appen.

Så här delar du kostnaden för en resa eller måltid i Venmo-appen:

1. Använd Venmo som din Uber-betalningsmetod för att betala för din resa eller måltid.
  2. I betalningsflödet i Venmo-appen väljer du alternativet att dela kostnaden med nära och kära.
  3. Använd komponera-skärmen för att notera vad betalningen är för med text eller emojis.

Så här använder du anpassade emojis från Uber och Uber Eats i Venmo-appen:

Om du vill använda Uber-emojis när du delar kostnaden för en resa eller måltid trycker du på emojiknappen på skärmen för att komponera eller skriver ”Uber” eller ”Uber Eats” i din betalningsanteckning. Om du inte ser Uber-emojis, se till att du använder den senaste versionen av Venmo-appen.