Problem med att använda en kupong

Om du har problem med att använda en kupong (hjälp för administratörer och samordnare som skapar kupongprogram finns på uberforbusinesshelp.com) ska du dubbelkolla att du har gjort följande:

– Gjort anspråk på kupongen. Klicka på länken i mejlet du fick för att lösa in din kupong och lägga till den i ditt konto.
– Beställt en godkänd resa. Kontrollera kupongens information via den ursprungliga ”Acceptera kupong”-länken.
– Använt din personliga reseprofil. Kuponger kan inte användas med företagsprofiler.
– Uppdaterat till den senaste versionen av Uber-appen. Uppdatera din app eller avinstallera och installera den sedan igen från App Store eller Google Play Store. Om din app är uppdaterad ska du testa att tvångsstänga den och sedan starta den igen.

. . .

I den här artikeln får du tips om hur man använder kuponger:
Fyll i formuläret nedan om du fortfarande har problem med en kupong, så hör vi av oss.
Logga in för att få hjälp