Jag behöver hjälp med en kupong

Om du har problem med att använda en kupong från ett företag för din resa ska du dubbelkolla att du gjort följande:

– Gjort anspråk på kupongen. Öppna länken i mejlet du fick för att lösa in din kupong och lägga till den i ditt konto.
– Beställt en godkänd resa. Kontrollera kupongens information via den ursprungliga ”Acceptera kupong”-länken.
– Använt din personliga reseprofil. Kuponger fungerar inte på företagsprofiler, såvida du inte gått med i ditt företags konto och använder en kupong som ditt företag skickat till dig (kontakta din administratör om du har frågor).
– Uppdaterat till den senaste versionen av Uber-appen. Uppdatera din app eller avinstallera och installera den sedan igen från App Store eller Google Play Store. Om din app är uppdaterad ska du testa att tvångsstänga den och sedan starta den igen.
Fyll i formuläret nedan om du fortfarande har problem med en kupong från ett företag, så hör vi av oss.
Logga in för att få hjälp