Rapportera en allvarlig händelse involverande en partnerförare eller fordon

Om du var passageraren som beställde upphämtning för en resa under vilken en allvarlig incident inträffade ska du klicka på länken nedan. På så sätt kan vi hjälpa dig direkt. Om du visar den här sidan med en webbläsare på help.uber.com ska du se till att vara inloggad på ditt Uber-konto.

Om du vill rapportera en allvarlig incident som rör en Uber-passagerare, en Uber-förare eller ett Uber-fordon ska du meddela oss här genom att dela med dig av informationen längst ned på sidan. Om du var medpassagerare på en resa som beställdes av en vän eller blev vittne till en incident ska du kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa till.

Uber upprätthåller strikta säkerhetsriktlinjer för att se till att resorna är säkra och bekväma. Oprofessionellt förarbeteende, som olämplig fysisk kontakt eller verbal aggression, tolereras inte.
Skriver från USA