Redigera en person- eller företagsreseprofil

Så här gör du för att redigera din Uber-företagsprofil:

1. Tryck på menyn uppe i vänstra hörnet i din Uber-passagerarapp.
2. Tryck på ”Inställningar” och välj din företagsprofil under ”Profiler”.
3. Tryck på den parameter du vill ändra. Du kan ändra profilnamn, anslutna e-postadresser och betalningsmetoder eller välja eller uppdatera en utgiftshanterare.

Om du skapat en företagsprofil på din dator och vill lägga till en utgiftshanterare måste du göra detta i mobilappen. Följ steg 1 och 2 ovan och tryck sedan på ”Utgiftshanterare”. Observera att din företagsprofil måste väljas före eller under en resa som du vill debitera till ditt företagskreditkort.