Redigera min företagsprofil

Så här gör du för att skapa en Uber-företagsprofil:

1. Tryck på menyikonen uppe till vänster i din Uber-passagerarapp.
2. Tryck på ”Inställningar” och bläddra sedan ner och tryck på ”Lägg till företagsprofil”.
3. Välj eller lägg till den betalningsmetod du vill använda för tjänsteresor (detta kan vara ett företagskreditkort eller ett annat kort du använder i tjänsten).
4. Ange den jobbmejladress dit du vill ha kvitton på dina tjänsteresor.
5. Om du vill: Välj ditt företags utgiftshanterare för att aktivera automatisk vidarebefordran av kvitto (du får ett mejl för att slutföra länkningsprocessen).

**Viktigt**: Om du lägger till en jobbmejladress och ett kreditkort till ditt företagskonto säkerställer du att resor som görs med företagsprofilen debiteras till ditt företagskreditkort och att kvitton skickas till din jobbmejl.

Du kan också skapa en företagsprofil från din dator genom att gå till www.uber.com/business/profiles. Logga in på ditt konto (eller skapa ett konto om du inte redan har ett) och följ sedan anvisningarna. Observera att din företagsprofil måste väljas före eller under en resa som du vill debitera till ditt företagskreditkort.
Du måste välja din företagsprofil före eller under en resa som du vill debitera till ditt företagskreditkort. Följ anvisningarna i artikeln nedan om du vill växla reseprofil.
Vill du gå med i din organisations företagskonto? Tryck på länken nedan för anvisningar.