Så skapar du en företagsreseprofil

Med företagsreseprofiler kan du debitera resor till ditt företagskreditkort och få kvitton till din jobbmejladress. Du kan gå med i din organisations företagskonto eller själv skapa en företagsreseprofil.

Gör så här för att skapa en företagsreseprofil:

1. Öppna Uber-appen och tryck på ”Konto”.
  2. Tryck på ”Plånboken” och bläddra sedan ner till ”Reseprofiler”.
  3. Tryck på ”Börja använda Uber for Business” eller ”Lägg till ny företagsprofil”.
  4. Följ anvisningarna för att skapa din företagsprofil.
  5. Om du vill: Välj ditt företags utgiftshanterare för att aktivera automatisk vidarebefordran av kvitto (du får ett mejl för att slutföra länkningsprocessen). Om du vill lägga till en utgiftshanterare senare ska du läsa Så redigerar du en personlig profil eller företagsprofil.

Du måste välja din företagsprofil före eller under en resa som du vill debitera till ditt företagskreditkort.

Om du vill gå med i din organisations företagskonto ska du trycka på länken nedan för anvisningar.