Så här använder du utgiftsanteckningar

Om du beställer en resa med ditt företags Uber-konto måste du kanske ange en utgiftskod innan du kan beställa resan.

Om ditt företag inte har gjort utgiftskoder obligatoriska kan du ange en utgiftskod och anteckning på fliken ”UTGIFTSINFORMATION” längst ned på skärmen när du har beställt en resa.

OBS: Utgiftsanteckningen måste fyllas i innan resan är slut. Du kan inte redigera utgiftsinformation när en resa slutförts.

Utgiftskoder finns med i månadsutdraget och på dina resekvitton. Ditt företags administratör har också tillgång till denna information från kontrollpanelen. Fråga din administratör om information om ditt företags policy för utgiftsanteckning.