Så här beställer du en resa

Så här beställer du en resa i Uber-appen:

1. Öppna din app och ange din destination i fältet ”Vart vill du åka?”.

2. Dra upp för att se alla tillgängliga fordonsalternativ i ditt område. Tryck på ett för att välja det för din resa, och tryck sedan på ”Välj UberX” (knappen kommer att visa ditt fordonsval).

3. Du kan behöva bekräfta din upphämtningsplats. Om så är fallet ska du flytta kartnålen på kartan eller välja ur en lista med platser. Tryck på ”Bekräfta upphämtning” för att skicka din beställning till godkända förare i området.

4. Om du inte ombes att bekräfta din upphämtningsplats ska du trycka på ”Bekräfta UberX" (knappen kommer att visa ditt fordonsval) för att skicka din beställning till godkända förare i området.

5. När en förare accepterat din beställning ser du personens plats och beräknade ankomsttid på kartan.

Uber kommer att skicka aviseringar till dig när din förare närmar sig din upphämtningsplats.
. . .

I vissa städer kan du beställa en resa med flera stopp. Gå till denna artikel för anvisningar:
Du kan också spara dina favoritplatser för att kunna beställa resor snabbare: