Så uppdaterar du inställningarna för mejl-, SMS- eller push-meddelanden

AVREGISTRERING FRÅN MEJL- OCH SMS-AVISERINGAR

Gå till sidan nedan för att hantera dina alternativ för mejl-, SMS- och push-kommunikation från Uber:

OBS: Du kan inte inaktivera transaktionsmeddelanden, resekvitton eller kommunikation från supporten. Denna typ av kommunikation är viktig för din upplevelse.
AKTIVERA MEJL- ELLER SMS-AVISERINGAR

Ange din e-postadress eller ditt telefonnummer för att återuppta mejl- och/eller SMS-aviseringar från Uber.

Du kan också aktivera push-meddelanden från din mobila enhet. Följ anvisningarna via länken ”AVSLUTA PRENUMERATION” ovan.
Logga in för att få hjälp