Skicka in en förfrågan till Ubers dataskyddsombud (DPO)

Med detta formulär kan du få mer information om Ubers insamling och användning av dina personuppgifter, och hur du själv kan styra och kontrollera dina uppgifter. Formuläret är också det enklaste sättet att få kontakt med Ubers dataskyddsombud.

Vi rekommenderar dig att först granska vår sekretesspolicy och sekretessöversikt för detaljerad information om vår hantering av personuppgifter.
Du kan få hjälp med vanliga frågor eller begära ut en kopia på din information nedan.
Om du har ett Uber-konto och vill kontakta dataskyddsombudet ska du logga in och välja anledning bland alternativen nedan.
Logga in för att få hjälp