Stop receiving shared trip location at Uber

Fyll i formuläret nedan om du inte längre vill ta emot meddelanden om plats i realtid från en specifik Uber-användare. Du behöver inte ha ett Uber-konto för att begära detta.

Vi genomför ändringen om några dagar så att du inte längre får uppdateringar om plats i realtid från den personen.

🇺🇸
open
+1
🇺🇸
open
+1
Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från