Så betalar du ett utestående belopp

Följ länken nedan om du redan har försökt med detta i appen och fortfarande inte kan betala det utestående saldot.

Om du ser ett utestående saldo på ditt konto kan det bero på att en transaktion med din betalningsmetod misslyckades. Detta kan hända när en betalningsmetod saknar pengar eller ett tekniskt problem orsakade att en transaktion misslyckades.

Om en transaktion misslyckas kan du kanske inte beställa, schemalägga en resa eller ge dricks till din förare.

Du kan betala detta utestående belopp direkt i Uber-appen. Innan du beställer din nästa resa blir du i appen ombedd att välja en betalningsmetod för debiteringen och betala saldot. Om din betalningsmetod nekas måste du uppdatera den eller välja en annan.