Radera mitt Uber-konto

Du kan ta bort ditt konto i appen eller på webben.

När du börjar ber vi dig att verifiera din identitet med en tillfällig verifieringskod. Detta kan kräva att du har ett telefonnummer kopplat till ditt konto, så besök vår hjälpsida Jag kan inte uppdatera mitt telefonnummer eller min e-postadress om du inte kan lägga till ett telefonnummer i dina kontoinställningar.

Om du har ett Uber Eats- eller förarkonto med samma kontouppgifter kommer det också att tas bort när din förfrågan är utförd.

Ta bort ditt konto med appen

1. Gå till Konto, sedan Inställningar
  2. .
  3. Välj Sekretess
  4. .
  5. Bläddra ned och tryck på Radering av konto.
  6. Följ de återstående stegen i appen för att slutföra processen.

Ta bort ditt konto på webben

Gå till myprivacy.uber.com och logga in. Du kommer att vägledas genom stegen för att ta bort ditt konto.

Anmärkningar om att ta bort ditt konto

När du har slutfört någon av processerna ovan kommer ditt konto att inaktiveras omedelbart och tas sedan bort permanent efter 30 dagar. Eventuella oanvända krediter, kampanjer eller belöningar kommer att tas bort. Om du loggar in på ditt konto igen under denna period kommer ditt konto att återställas.

Observera att vi i enlighet med vårt sekretessmeddelande kan behålla viss information om dig som krävs enligt lag, eller för legitima affärsändamål i den mån det är tillåtet enligt lag.

Om du har problem med att ta bort ditt konto ska du kontakta oss via vår hjälpsida Jag behöver hjälp med att ta bort mitt Uber-konto.