Jag har en fråga om de Uber Cash jag har löst in

Observera att Uber Visa-kortprogrammet håller på att ändras. Registreringen har stängt. För frågor om ändringen av ditt Uber-kreditkort, se dina meddelanden från Barclays eller kontakta Barclays på 866-823-7543 eller via säkra meddelanden på BarclaysUS.com. Se till att du överför eventuellt Uber Cash-saldo till din Uber-plånbok fram till dagen före konverteringen. Eventuella inlösta Uber Cash förfaller inte och kommer att vara tillgängliga för användning efter att programmet har avslutats.

Om du vill se Uber Cash-saldot som du har löst in trycker du på menyikonen uppe till vänster i Uber-appen och sedan på Betalning. Alla inlösningar är slutgiltiga. Poäng kan inte returneras, återbetalas, bytas eller krediteras om inte annat anges.

Kontakta oss nedan om du har ytterligare frågor om det Uber Cash-saldo du har löst in.