Uppdatera personuppgifter

Gör så här för att uppdatera namn, e-postadress, telefonnummer eller lösenord till ditt Uber-passagerarkonto:

1. Öppna appmenyn och tryck på ”Inställningar”.
2. Tryck på fältet som visar namn, telefonnummer och e-postadress.
3. Tryck på den uppgift du vill ändra och ange den uppdaterade informationen.
4. Du kommer att ombes ange en verifieringskod eller ditt aktuella lösenord för att bekräfta ändringen.

BEKRÄFTA KONTOÄNDRINGAR

Vi använder verifieringskoder för att säkerställa att det är du som gör ändringar i ditt konto. Det här kan du förvänta dig beroende på vilken information du ändrar:

– Telefonnummer: Du får en verifieringskod via textmeddelande. Ange koden i appen för att bekräfta ändringen.

– E-post: Vi mejlar en verifieringskod till din nya adress. Ange koden i appen för att bekräfta ändringen. Vi skickar också en avisering till din gamla e-postadress. Om du inte får något mejl ska du kontrollera din skräppostmapp och stavningen på din e-postadress innan du beställer en ny kod. Om du fortfarande inte får verifieringskoden ska du trycka på ”Jag har problem”.

–Lösenord: Du kommer att ombes ange ditt befintliga lösenord i appen. Lösenord måste bestå av åtminstone 5 tecken.
Om du vill lägga till eller ändra profilbild, ta del av denna artikel: