Uppdatering av kalendergenvägar

Från och med maj 2018 kommer Uber-appen inte längre att ge stöd för funktionen kalendergenvägar. Ditt kalenderkonto kommer att avlänkas och all kalenderrelaterad information kommer att tas bort från Uber-appen och Ubers servrar.

Med kalendergenvägar kunde användare dela sina personliga eller arbetsrelaterade kalendrar med Uber. När en kalender anslutits visades kommande kalenderhändelser som ”genvägar” när användaren öppnade Uber-appen.