Using Uber promotions and Uber Credits

Uber-kampanjer

Uber-kampanjer ger rabatter på resor med Uber. Kampanjer skiljer sig från kuponger och presentkort. Kuponger tillhandahålls av företag och presentkort används till ditt Uber Cash-saldo (där det är tillgängligt).

Om du är berättigad till en kampanj får du en kampanjkod via e-post eller en avisering i Uber-appen.

Gör så här för att visa eller lägga till kampanjkoder till ditt konto:

1. I appen väljer du ”Konto” och sedan ”Plånboken”. Om du har en äldre version av appen kan ”Betalning” visas i stället för ”Plånboken”.
  2. Bläddra ner till ”Kampanjer”. Varje kampanjkod kommer att specificera utgångsdatum och giltiga områden, som till exempel ett specifikt land eller en stad.
  3. Tryck på ”Lägg till kampanjkod” för att lägga till en ny.
  4. Ange koden och tryck på ”Lägg till”.

Om du har flera kampanjkoder tillgängliga i ditt konto kan du inte använda en specifik kod för din resa. Den maximala tillgängliga rabatten kommer automatiskt att tillämpas.

Uber Cash

Gör så här för att lägga till ett fast belopp med Uber Cash till ditt konto:

1. Tryck på ”Konto” i Uber-appen.
  2. Välj ”Plånboken”. Om du har en äldre version av appen kan ”Betalning” visas i stället för ”Plånboken”.
  3. Tryck på ”Lägg till pengar” på ”Uber Cash”-kortet.
  4. Välj det belopp som du vill lägga till på ditt konto.
  5. Tryck på ”Lägg till”.

Gör så här för att konfigurera automatiska Uber Cash-påfyllningar:

1. Tryck på ”Konto” i Uber-appen.
  2. Välj ”Plånboken”. Om du har en äldre version av appen kan ”Betalning” visas i stället för ”Plånboken”.
  3. Tryck på ”Lägg till pengar” på ”Uber Cash”-kortet
  4. Välj det belopp som du vill lägga till automatiskt när ditt saldo blir lågt och växla sedan till ”Fyll på automatiskt”.
  5. Tryck på ”Spara och lägg till”.

Gör så här för att betala för en resa med Uber Cash:

1. Ange din destination i fältet ”Vart vill du åka?” i Uber-appen.
  2. Tryck på din betalningsmetod.
  3. Tryck på Uber Cash-knappen.
  4. Beställ en resa.

Uber Cash är inte tillgängligt på alla platser.