Välja ett fordonsalternativ för din resa

Vi har lanserat en ny omdesignad app runt om i världen. Läs gärna här för att lära dig hur du ser och ändrar fordonsalternativ i vår nya app.

När du går in i din Uber-app ser du en vit "Vart vill du åka" ruta:

Tryck på den vita rutan för att ange din destination. Efter att du har angivit din destination, en meny kommer att visas i botten av skärmen där du kan se och välja fordonsalternativ tillgängliga i din stad.

Svep till höger och vänster på skärmen för att se de olika fordonsalternativen för att få mer detaljer om vardera produkt.

Svep till höger för att se fler alternativ och svep uppåt för att få mer information om resan och prissättningen.

Ekonomi-klassen är vårt mest prisvärda alternativ.

Premium-klassen inkluderar exklusivare alternativ.

XL-klassen inkluderar rymligare bilar med fler säten avsett för större sällskap.

När du bläddrar igenom de olika fordonsklasserna kommer du se ett estimerat pris visas för varje fordonsalternativ. Detta ger dig en klar bild av vad resan till din destination bör kosta. Tryck på ditt föredragna fordonsalternativ för att välja det, tryck sedan på den svarta "Beställ" knappen i botten av din skärm när du är redo att boka.