Varför är priserna högre än vanligt?

Dynamisk prissättning börjar tillämpas när många människor i samma område beställer resor vid samma tidpunkt. Detta innebär att resorna kommer att kosta mer. När priserna justeras lockas fler förare till området så att alla kan få tag på en resa.

Du vet att dynamisk prissättning tillämpas när du får meddelanden i appen om att priserna är högre än vanligt.

Du kan vänta några minuter medan fler förare ger sig ut på vägarna, eller betala lite extra för att få en bil precis när du behöver den.

Gör så här om du tror att du fått betala mer för en resa än du borde:

1. Välj resan i din app.
  2. Tryck på ”Jag vill ha en återbetalning” och ”Jag hade ett annat problem med min debitering”.