Jag behöver en resefaktura

Du måste skapa en skatteprofil med Uber för att kunna få resefakturor för skatteändamål. Gör så här:

1. Gå till din Uber-skatteprofil.
  2. Ange dina skatteuppgifter.
  3. Tryck påSkicka in. Du kan sedan ladda ner fakturor för varje resa du gör.

Informationen du tillhandahåller:

• Måste vara juridiskt korrekt.
  • Kan komma att verifieras av skattemyndigheterna.
  • Kommer att synas på dina fakturor.

Så här laddar du ned en skattefaktura för resa:

1. Logga in på riders.uber.com/trips.
  2. Gå till Mina resor.
  3. Välj den resa du behöver fakturan för.
  4. Välj Visa detaljer.
  5. Välj Ladda ned faktura i det övre högra hörnet.

Vi arbetar med att göra fakturor tillgängliga via Uber-appen.

Redigera information på resefaktura

Fakturor kan inte ändras efter det att du genomfört en resa. Se till att din skatteprofil är uppdaterad innan du beställer resan.

Gör så här för att uppdatera din skatteprofil:

1. Gå till riders.uber.com/tax-profiles.
  2. Uppdatera dina skatteuppgifter.
  3. Välj Skicka in.

Kan jag uppdatera en faktura?

Nej, fakturor kan inte uppdateras efter att du fått dem.

Jag får inga fakturor

Om du inte får några resefakturor från Uber ska du kontrollera informationen i din skatteprofil:

1. Gå till din Uber-skatteprofil.
  2. Kontrollera dina skatteuppgifter och uppdatera dem vid behov.
  3. Välj Skicka in.

Har du feedback om skattefakturor?

Vi uppskattar din feedback och arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster för en bättre upplevelse.