Varför måste jag verifiera mitt konto med Facebook?

Vi på Uber är starkt engagerade i arbetet för säkerhet och för att bygga en bättre upplevelse för våra kunder. Förarpartner ansvarar för att transportera passagerare från A till B på ett säkert sätt, och vill se till att de har så mycket information som möjligt som hjälper dem att tillhandahålla en säker resa.

Du måste bekräfta din identitet genom att ansluta ditt verifierade Facebook-konto eller lägga till en verifierad typ av digital betalningsmetod.

När du skapar ett nytt konto med presentkort som betalningsmetod måste du lägga till en digital betalningsmetod (kreditkort, PayPal etc.) ELLER logga in på Facebook via Uber-appen.

Följ stegen nedan för att verifiera ditt konto med Facebook:

1. Tryck på ”Använd Facebook”.
2. Logga in på ditt Facebook-konto.
3. Tryck på ”Redigera detta” för att välja ”Offentlig profil (obligatorisk)” eller ”Vänlista” och tryck sedan på ”Fortsätt” för att slutföra verifieringen.

Om du är en befintlig användare och har presentkort som enda betalningsmetod måste du verifiera ditt konto genom att lägga till en digital betalningsmetod (kreditkort, PayPal etc.) eller logga in på Facebook via din Uber-app.

Om du är en befintlig användare och har genomfört resor tidigare med en digital betalningsmetod (kreditkort, PayPal etc.) behöver du inte verifiera genom att logga in på ditt Facebook-konto.

Om du inte har något Facebook-konto ska du skapa ett eller lägga till en digital betalningsmetod (kreditkort, PayPal etc.) för att gå vidare med verifieringen.