Välja en reseprofil

Med reseprofiler kan passagerare hantera sina resor. Du får en personlig profil när du skapar ditt konto, men kan skapa och gå med i flera företagsprofiler med ditt konto. Varje profil har en standardbetalningsmetod och -mejladress som du eller kontoadministratören kommer att hantera.

När du gör en resa med profilen kommer priset automatiskt att debiteras till profilens standardbetalningsmetod. Resekvittot kommer att skickas till profilens standardmejladress.

Gör så här för att välja en profil för en resa:

1. Öppna Uber-appen och ange din destination i fältet ”Vart vill du åka?”.
  2. Tryck på betalningsmetoden över knappen ”Bekräfta fordonstyp”.
  3. Välj den reseprofil du vill använda.