Välja ett fordonsalternativ för din resa

Du kan se alla tillgängliga fordonsalternativ i ditt område innan du bekräftar din resa.

När du beställt en resa kan du inte ändra fordonsalternativ utan att avboka och beställa resan igen.

Gör så här för att välja ett fordonsalternativ för din resa:

1. Öppna din app och ange din destinationsadress i fältet ”Vart vill du åka?”.
  2. Svep uppåt för att se alla tillgängliga fordonsalternativ i ditt område. Tryck på ett alternativ för att välja det för din resa.
  3. Tryck på ”Bekräfta”.
  4. Följ återstående steg i appen för att slutföra din resebeställning.

Beroende på var du är kan du kanske också se följande med fordonsalternativen:

• Resans pris
  • Beräknad ankomsttid
  • Ett meddelande om att efterfrågan är hög, vilket innebär att priserna är högre än vanligt

Märket Snabbare används för det resealternativ som har den lägsta beräknade ankomsttiden jämfört med andra tillgängliga alternativ. Det här märket är avsett att hjälpa dig att hitta den produkt som kan ta dig till din destination snabbare.

Märket Snabbare baseras på beräknade tider. Faktorer som mycket trafik, väglag eller oväntade händelser kan påverka restiderna och den faktiska ankomsttiden.