Så växlar du profil mellan personliga resor och tjänsteresor

Du kan växla mellan din personliga profil och din företagsprofil antingen före eller under en resa.

Före en resa:

1. Tryck på ”Vart vill du åka?” för att redigera din upphämtningsplats (vid behov) och ange din destination.
  2. Tryck på reglaget under fordonsalternativen för att växla mellan personlig profil och företagsprofil.
  3. Om du vill välja en annan profil ska du trycka på profilnamnet och välja den profil du vill använda.

Under en resa:

1. Tryck på pilen bredvid din förares information.
  2. Välj ”Ändra betalning”.
  3. Välj om du vill växla till en företagsprofil eller en personlig profil. Om du har flera företagsprofiler väljer du den du vill att resan ska debiteras till.

Din app kommer som standard att använda den profil som användes vid den senaste resan.

Om en resa avslutades och debiterades till fel betalningsmetod kan du byta betalningsmetod.