Vad är en delad nonstop-resa?

• På vissa UberX-resor kommer du att få möjlighet att ta den sista platsen i en UberX Share och bli den första att avsluta resan.
  • Om du väljer att dela en nonstop-resa får du Uber Cash som kan användas för nästa resa eller Uber Eats-beställning samtidigt som du tar dig till din destination inom ungefär samma tid.

Hur gör jag en delad nonstop-resa?

• När du har bekräftat din UberX-resa kan du se ett alternativ för att delta i en delad nonstop-resa.
  • Alternativet visas bara i appen om vi hittar en delad resa som inte påverkar din ankomsttid i någon större utsträckning.
  • Delta i den delade resan för att få Uber Cash vid resans slut.

Var kan jag göra en delad nonstop-resa?

Funktionen Delade nonstop-resor finns för närvarande tillgänglig i:

• Atlanta
  • Austin
  • Boston
  • Chicago
  • Denver
  • Las Vegas
  • Los Angeles
  • Miami
  • Nashville
  • New Jersey
  • Philadelphia
  • Portland
  • San Diego
  • San Francisco
  • Seattle
  • Washington D.C.