Visar reseintäkter

Du kan se din intäktsaktivitet i förarappen eller kontrollpanelen för förare.

Förarappen

1. Tryck på menyn.
  2. Välj Intäkter.
  3. Välj Visa information.
  4. Du kan visa en annan tidsram genom att välja ett alternativ under Intäktsaktiviteter eller trycka på kalendern uppe till höger för att välja specifika datum.
  5. Välj valfri statistik (till exempel intäkter, timmar online och/eller resor) för att lägga till den i diagrammet för den veckan. Välj statistik igen för att ta bort den från diagrammet.
  6. Tryck på diagrammet för att välja en specifik dag och visa prisdetaljerna för den dagen.
  7. Välj Visa intäktsaktiviteter för att visa de senaste resorna. Välj en resa för att visa information och intäkter för den resan.

Kontrollpanel för förare

1. Gå till drivers.uber.com.
  2. Välj menyn.
  3. Välj Intäkter.

Veckovisa intäktsutdrag

Du får ditt veckovisa utdrag via mejl och din kontrollpanel varje måndag. Ditt utdrag inkluderar:

• Veckoöversikt: Hur mycket du tjänade och hämtade ut
  • Detaljer: Hur mycket du tjänat på resor, kampanjer, dricks och eventuella justeringar av tidigare veckor
  • Veckovis sammanfattning av Uber-serviceavgift: Hur mycket kunderna betalade och den veckovisa serviceavgiften
  • Transaktioner: Alla transaktioner för veckan (intäkter från enskilda resor, utbetalningar, debiterade avgifter osv.)

Cykeln för veckovisa utdrag börjar på måndag kl. 04.00 och slutar följande måndag kl. 03.59.