I cannot add or delete payment methods

Om något av nedanstående felmeddelanden visas i din app kan du inte beställa en resa förrän du har uppdaterat betalningsmetoden:

• ”Beställningen misslyckades: Kortet avvisades”
  • ”Din betalningsmetod är ogiltig. Uppdatera dina faktureringsinställningar”
  • ”Ett fel uppstod när vi behandlade din beställning”

Uppdatera eller lägg till en ny betalningsmetod under Betalning i appmenyn om betalningsmetoden avvisades av något av nedanstående skäl:

• Det angivna kortnumret stämmer inte.
  • Kredit- eller bankkortet har slutat gälla.
  • Otillräckligt saldo på kontot.

I följande situationer kan det hända att du måste kontakta banken:

• Om du reser utomlands och inte har godkänt internationella transaktioner.
  • Om banken har avvisat debiteringen på grund av bedrägeri.
  • Om du har överskridit kontots uttagsgräns.
  • Om du har anmält att kortet är förlorat eller stulet.

Beskriv omständigheterna nedan om de problem och lösningar som angivits inte stämmer in på ditt fall: