Så skapar du en företagsprofil för Uber Eats

Med en företagsprofil som är länkad till Uber Eats kan du debitera beställningar på ditt företagskort och få kvitton till din jobbmejl. Du kan gå med i din organisations företagskonto eller själv skapa en företagsprofil som inte administreras.

Om din organisation har aktiverat Uber Eats, har du tillgång till policyn och om du redan har skapat en företagsprofil för resor kommer din Uber Eats-profil att länkas i kassan.

Om du har en väntande inbjudan från din organisation att delta i dess Uber Eats-policy via ditt Uber-kontos e-postadress eller telefonnummer ska du följa anvisningarna nedan för att länka i appen:

1. Växla från ”Personlig” till ”Företag” på betalningsväljaren längst ner på kassaskärmen.
  2. Tryck på ”Delta i konto”.
  3. Tryck på ”Gå med nu”.

Om du har problem med att hitta den här inbjudan eller om du har problem med att länka ska du överväga att ta kontakt med administratören för din organisation

Om din organisation inte erbjuder en Uber Eats-policy eller inte alls samarbetar med Uber kan du skapa en företagsprofil som inte administreras direkt från kassaskärmen i Uber Eats-appen. Kunder kan också använda en företagsprofil som inte administreras som ett personligt företagskonto. Gör så här för att skapa en företagsprofil som inte administreras:

1. Växla från ”Personlig” till ”Företag” på betalningsväljaren längst ner på kassaskärmen.
  2. Tryck på ”Aktivera”.
  3. Välj en befintlig betalningsmetod eller tryck på ”+ Betalningsmetod” för att börja göra beställningar på ditt Uber Eats för företag-konto.
  4. Fyll i din företagsprofil genom att lägga till ett profilnamn, en e-postadress för kvitton, en utgiftshanterare och en reserapport.